Kan vanlig forbruk av alkohol forårsake sykdom eller bidra til å komplisere sykdomsbildet? Denne boken presenterer betydningen av hva alkoholforbruk kan ha å si i forhold til enkeltlidelser. Hvert kapittel i boken omhandler et helseområde hvor alkoholen kan være en medvirkende årsak til sykdomstilfellet. Boken inneholder praktisk kunnskap til bruk i den daglige pasientbehandlingen, og er først og fremst rettet mot leger og annet helsepersonell. Har litteraturlister til hvert kapittel.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1995