Lute Pettijohn blir funnet drept i sitt nyåpnede luksushotell. Juristen Hammond Cross ser en gyllen mulighet: Hvis han vinner denne saken, kan han se frem til å bli byens nye statsadvokat. Etterforskningen blir ikke enkel. Det er mange som ønsket Pettijohn død, men sporene peker etter hvert mot en vakker og mystisk kvinne, som bærer på en hemmelighet som kan legge Cross' karriere i ruiner.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2003
Serie Sandra Brown (2)
Genre Romantikk Thrillere
Omtalt sted Sørøstlige stater
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.