Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på klassisk italiensk mat, fra bruschetta, carpattio, pasta og risotto til retter med lam, svin, kylling, fisk og grønnsaker. Og selvfølgelig på tiramisu, is og panna cotta. Med register.
Omtale fra forlaget
Italiensk mat er mer enn pasta og pizza! Nå har du muligheten til å utvide repertoaret. Craig Whitson gir oss første leksjon i italiensk matlaging! Craig Whitson er i denne boken akkurat så uvøren og uhøytidelig som i sine tidligere bøker. Med humor og stor fagkunnskap serverer han bruschetta, carpaccio, og fristende retter med pasta, gnocchi og risotto. I tillegg får du spennende oppskrifter på kjøttretter med både lam, svin og kylling, samt fiskeoppskrifter og egne kapitler om grønnsaker og salater. Aldri et måltid uten "den søte finale"! Selvfølgelig får du Craigs beste oppskrifter på Tiramisú og panna cotta! Alt tilberedt på italiensk vis, - enkelt og smakfullt.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788205326934
EAN 9788205326934
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket