Ukebladet Tempo var en av bestselgerne på 1960- og 70-tallet. Stappfullt av de flotteste tegneseriene som fantes: Asterix, Lucky Luke og mange flere. Dette er softcover bokserien med de kjente og kjære heftene, og med mye artikkelstoff om bladet TEMPO og serienes opprinnelse.
BROCK lures til å få tatt en «nose job» på en spesiell klinikk i Frankrike. Det viser seg at noen har baktanker med det, og makkerne havner i den ene livsfarlige situasjonen etter den andre! KIM WEST og følget hans møter dragedreperne i Terangos sumper. Kan de få dem på sin side i kampen mot tyrannen Sectan? LUCKY LUKE må hjelpe hevneren Zozzo med å bringe lov og orden i Coyote Gulch.
Mark Breton liker ikke at Steve Warson får det for seg å teste ut dragracing - to uker før det viktige Indianaapolis-løpet!
Forlag Egmont Kids Media Nordic
Utgivelsesår 2020