Boken gir en samlet fremstilling av akuttmedisinske tilstander og skader, tilpasset sykepleiere.
Lærestoffet er forskningsbasert og bygd opp med observasjoner og tiltak på basalt og avansert nivå. Boken er rikt illustrert og inneholder mange kasuistikker som hjelper leseren å knytte sammen teori og praksis.
Boken dekker pensumlitteratur på fagområdet akuttmedisin i bachelorutdanningen i sykepleie. Innholdet har et tydelig prehospitalt fokus, men er også egnet for sykepleiere som arbeider i sykehus. Boken kan leses med stort utbytte av helsepersonell som arbeider i ambulansetjenesten, akuttmottak, på legevakter og AMK-sentraler.
Akuttmedisinsk sykepleie - utenfor sykehus utkom første gang i 2001. I denne nye utgaven er stoffet oppdatert og omfattende revidert, og flere nye kapitler er kommet til.
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2014
ISBN13 9788205464377
EAN 9788205464377
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.