Aktualitetsbokasin. Nr. 2 2022

av (redaktør).

Pepper 2022 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Et tykt magasin som spenner vidt - fra fluefiske og humle i maten, til en reise i det fargerike Sør-Afrika med vintips av Geir Salvesen og et spørsmål om hva vi skal spise i fremtiden.

Blant bidragsyterne er ølekspert Espen Smith, matblogger Helle Valebrokk, sommelier Liora Levi og tekstforfatter Pia Strømstad.

Bokdetaljer

Forlag Pepper

Utgivelsesår 2022

Format Heftet

ISBN13 9788292527139

EAN 9788292527139

Språk Bokmål

Sider 141

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket