Soundtrack fra ny runde med hiphop-musikal på NRK! NRK Super hadde stor suksess med hiphop-musikalen AF1 høsten 2008, og den siste episoden ble sett av nær 800.000 seere. Nå har NRK produsert 8 nye episoder som skal sendes på NRK Super og NRK1 lørdager kl 18:30 fra januar 2011. Målgruppen er som sist; 8-12 åringer. Musikken er en integrert del av serien, der låtene i seg selv er en fortellende del av historien og en videreføring av handlingen. I sesong 2 får den en enda større plass enn i sesong 1. Som tittelen antyder er det hovedsakelig markering og posisjonering mellom hiphop og rock som danner bakteppet og er toneangivende for musikken. Men, som i sesong 1, er det musikalske spennet stort, og blant de 15 sangene på CD-en er det alt fra myke ballader til røff rock. En av Norges fremste hiphop-produsenter, Sigve Bull, også kjent som PhatCat Beats, står bak musikken. El Axel og Lydia Johnsen har skrevet tekstene som handler om de universelle ting; forelskelse, ensomhet, identitet og hva du kan miste om du er forutinntatt.
Forlag Barneselskapet
Utgivelsesår 2010