Adobe InDesign CS6

en innføring

grunnleggende teknikker, tekst og typografi, bilder og grafikk, forhåndskontroll og utkjøring, inkluderer plansjer med de mest brukte verktøyene

av (forfatter) og Tom Helge Berglie (illustratør).

BookWorld 2013 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Adobe Indesign CS6 - en innføring er skrevet for deg som raskt og effektivt vil komme i gang med Adobe InDesign. Her får du starthjelp til å bli klok av og et godt grunnlag for å produsere trykksaker på egenhånd. Boka egner seg for nybegynnere, men erfarne InDesign-brukere vil også ha stor nytte av boka. Her får du tips om de nye funksjonene i CS6-versjonen og en masse brukertips og ideer til hvordan du legger opp en effektiv arbeidsflyt. Boka handler først og fremst om produksjon av trykksaker. Selv om det er kommet mange fine verktøy for å gjenbruke trykksakene digitalt og legge inn interaktivitet, er vanligvis formålet med et InDesign-dokument å overlevere filen til et trykkeri for mangfoldiggjøring på papir . på en effektiv, trygg og feilfri måte. Innholdet i boka er praktisk anlagt og har som mål at leseren skal kunne begynne å produsere egne trykksaker på bakgrunn av arbeidsteknikkene som beskrives. Boka retter seg mot produksjon av alle typer trykksaker.

Bokdetaljer

Forlag BookWorld

Utgivelsesår 2013

Format Heftet

ISBN13 9788277724263

EAN 9788277724263

Språk Bokmål

Sider 241

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket