Boken er en triologi med tre spennende historier.
Til alle lesere og etterkommere av Norges første admiral Christoffer Trondson født ca. 1500-65. Etterkommere fra Kvinnherad, hvor han var født, Hordalendinger, Rogalendinger og til dere som er fra Bud og Fræna i Møre og Romsdal, hvor han eide Gildehuset. Det siste riksrådsmøtet ble holdt i 1533 under reformasjonen i denne bygningen i "Christoffersalen." Til etterkommere i Nordmøre og Nord-Trøndelag hvor hovedpersonen i "Tvangseketeskapet", adelsdamen Anne Kristine, også er en etterkommer av admiralen, (tipp-tipp oldebarn) og Sør-Trøndelag.
Mange etterkommere av denne sagnomsuste mannen finnes over hele Norge, Danmark, Sverige, Irland, Wales, Skottland, England, Nederland, Hebridene, Shetland og i USA.
Boken er et perfekt grunnlag for dere som vil finne ut om admiralen og hans familie er deres aner.
Forlag Licentia
Utgivelsesår 2014