Adjø

kondolanseprotokoll og minnebok

av (illustratør).

Skrifthuset 2003 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Boka inneholder bibelsitater, dikt og salmer til bruk i begravelser. I tillegg kan hilsener og kort, bilder og dikt, salmeark og taler limes inn. Den kan også legges fram i begravelsen, slik at gjestene kan skrive navnene sine i den. Edvard Hoem og Henning Sommerro har skrevet en voggevise for de døde, og våkevise for oss som lever: "Sullabullyam", med noter.

ADJØ - kondolanseprotokoll og minnebok
Skikken med kondolanseprotokoll er tradisjonelt.knyttet til offentlige personers død og begravelse, men i det siste har dette også blitt mer vanlig i private.sammenhenger..For første gang i Norge utgis det derfor en.kondolanseprotokoll, som er utformet som en vakker.minnebok for folk flest. Her kan hilsener og kort, bilder og dikt, salmeark og taler limes inn, i tillegg til at boka kan legges fram i begravelsen, slik at gjestene kan skrive navnene sine i den.
Liv Andrea Mosdøl har laget illustrasjonene og.Aud Gloppen har utformet boka..
Edvard Hoem og Henning Sommerro har skrevet.en voggevise for de døde, og våkevise for.oss som lever: .Sullabullyam.. Notene utgis her.for første gang, for at sangen kan brukes.ved begravelser eller minnesamvær..
Boka er håndtverksmessig ferdiggjort hos.Ørenbergs Bokbinderi. Den er solid innbundet som.utsklippsbok, uten at dette går på bekostning av.den estetiske utformingen..
Vi tror .Adjø. danner en verdig ramme, som den enkelte familie kan fylle med sitt personlige innhold. Boka skal være god å holde i hånden, enkel å bla i, solid og varig, og meningsfull å ta fram igjen, for å se tilbake.på det som én gang var..

Forlag Skrifthuset

Utgivelsesår 2003