ABC hokus bokus

av (forfatter), Hege Bø (illustratør), Mårten Eriksson (illustratør), Anna Fiske (illustratør), Rigmor Haugsand (illustratør), Anders Kaardahl (illustratør), Inger Landsem (illustratør) og Anne Britt Meese (illustratør).

Damm 2002 Heftet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

ABC Hokus Bokus består av en kassett med 18 forskjellige små lesebøker med de enkleste øvingstekster for den som holder på å lære seg kunsten å lese.

ABC Hokus Bokus er en systematisk oppbygd serie med klar progresjon etter lydmetoden. Så snart elevene har lært ni til ti bokstaver, kan de faktisk lese de første bøkene. Serien bygges ut etter hvert som flere bokstaver læres, og i hver bok vil det stå en forklaring til lærer/foresatt om innhold, omfang og læringsmål. Bøkene følger i stor grad samme bokstavprogram som Skjelfjords Min ABC og Inger Thorstensen Tømtes Skriftformingsserie.

ABC Hokus Bokus kan brukes i stedet for en tradisjonell ABC, eller som et supplement for å utvide lesetilbudet.

Teksten i bøkene gjengis både med vanlig trykt skrift og store bokstaver. Serien foreligger kun på bokmål.

Forlag Damm

Utgivelsesår 2002