Omtale fra forlaget
For første gang - en norsk kokebok om matlaging i dette geniale kjøkkenredskapet - trykkokeren. Den brukes over hele verden, men få i Norge har fått øynene opp for den. Visste du at; maten blir bedre og mer næringsrik i en trykkoker, det går raskere å lage den og du sparer energi? Når du i tillegg får høre ord som "Slowcooking" på en tredel av tiden skjønner du kanskje at dette har noe for seg? Trykkokeren har nærmest vært "usynlig" de siste 40 årene i Norge, men nå trykker også norske kokker den til sitt bryst. I denne boken får du råd for å komme i gang, hva du trenger av redskaper og ingredienser, og ikke minst; 130 oppskrifter av vidt forskjellig art. Forfatteren har seilt over Atlanteren (og skrevet en ABC om det), hun har kjørt motorbåt på vannveiene til Svartehavet (og skrevet en ABC om det) og nå øser hun av egen erfaring og det hun har lært underveis av spennende oppskrifter. Dette er ikke nødvendigvis en bok bare for seilere, like mye for hytta og campinglivet - og den er fantastisk hjemme også!
Forlag Flyt forlag
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788283010022
EAN 9788283010022
Språk Bokmål
Sider 291
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket