Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
SAS-kokken Lars Erik Underthun er en av våre ypperste matkunstnere. I 1987 ble han kåret til "Årets Kjøkkensjef". "Årstidene" har han laget i samarbeid med Norges fremste matfotograf, Bengt Wilson. Underthun mener vi må tilbake til "gamlemåten" når det gjelder å utnytte de ferske råvarenes kvalitet og sesonger. Har man "Årstidene" for hånden, kan man være aktuell enten man skal lage hverdagsmat for familien, eller svinge seg opp til gastronomiens virkelige høyder når man ber gode venner til hyggelig lag.
Omtale fra forlaget
SAS-kokken Lars Erik Underthun er en av våre ypperste matkunstnere. I 1987 ble han kåret til "Årets Kjøkkensjef". "Årstidene" har han laget i samarbeid med Norges fremste matfotograf, Bengt Wilson. Underthun mener vi må tilbake til "gamlemåten" når det gjelder å utnytte de ferske råvarenes kvalitet og sesonger. Har man "Årstidene" for hånden, kan man være aktuell enten man skal lage hverdagsmat for familien, eller svinge seg opp til gastronomiens virkelige høyder når man ber gode venner til hyggelig lag.
Forlag Hjemmets bokforl.
Utgivelsesår 1989
Format Innbundet
ISBN13 9788290554205
EAN 9788290554205
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket