Oppgavene er tilpasset kurset "Årsregnskap og god regnskapsskikk" på tredje år i registrert revisorutdanning. Boka er også velegnet til videregående regnskapskurs i siviløkonomutdanningen. Oppgavene dekker de fleste problemstillinger som behandles i disse kursene, og vil være relevant uavhengig av lærebok.
Forlag Den norske revisorforening
Utgivelsesår 2002
Jeg skal være helt ærlig, og si at denne boken er meget meget dårlig. får ikke mye ut av den, og den virker svært rotete. Anbefaler ingen å kjøpe den, du får mer læringsutbytte av å se på finansregnskap på TikTok. (Helt legit).