Omtale fra forlaget
Dette er historien om hvordan et lite håndverksbakeri endret vårt daglige brød. Åpent Bakeri ble til da den franske bakeren Emanuel Rang og Øyvind Lofthus mot alle odds klarte å skrape sammen nok penger til å bygge en bakerovn i et hjørnelokale bak slottet i Oslo. Med surdeig, langtidsheving og åpent vindu inn til bakeriet, tok de hovedstaden med storm. Siden 1997 har utsalgene dukket opp over hele byen med hver sin unike personlighet. Men fortsatt har de ambisjon om hver natt å bake de beste bollene og brødene det er mulig å bake. Bli med inn bak kulissene i lille, store Åpent Bakeri. Les historien, hør bakefilosofien, bli med inn i bakeriet og møt folkene, og ut i åkeren der kornet og melet kommer fra. Denne boka skal gi deg kunnskap, bakeglede og nye oppskrifter fra stolte håndverksbakere.
Forlag Innholdsbyrået
Utgivelsesår 2023
Format Innbundet
ISBN13 9788269006230
EAN 9788269006230
Omtalt sted Oslo
Omtalt person Åpent bakeri
Språk Bokmål
Sider 197
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket