Ånderøtter

roman

av (forfatter).

Abovo forl. 2008 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Operasangeren Ingrid Vats har oppnådd stor framgang her i livet. På tross av suksessen savner hun et sted å høre til, og en å være hjemme hos. Men det er noen som hindrer henne.

Omtale fra forlaget

Få tør si fra når det spørres om forhold på arbeidsplassen, hva som gir tilleggspoeng for å få en jobb og beholde den. Sexpress bak kulissene i et operahus? Nei, det er å overdrive, sier sjefene. Men kunstnere må til enhver tid selge seg for å få oppmerksomhet og flere kontrakter. Industrien rundt dem krever det. Ingrid Vats trenger en pause for å smake på hverdagen. Hun er en stjerne. Det har kostet. Slutter hun å synge blir hun ingenting. Nå har hun alt, men det virker lite verdt holdt opp mot hva hun gikk glipp av på veien: Et sted å høre til, en å være hjemme hos, et liv som bare er hennes. Plageånden unner henne ikke det. For ham er hun fritt vilt, hun og alle andre han kan utnytte. Men heldigvis finnes den nesten usynlige Jadwiga. Hun følger med og vet hva det meste handler om, brutalitet, beundring og kjærlighet. Ånderøtter er en roman om det sårbare mennesket når begjær og forakt blir uatskillelige.

Bokdetaljer

Forlag Abovo forl.

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788291240053

EAN 9788291240053

Språk Bokmål

Sider 245

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket