Åndens folk - åndens gaver

Ventura 2023 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Det er en voksende interesse for de åndelige gavene og spesielt for den profetiske gaven blant kristne mennesker i vårt land. Lengselen etter et åndsfylt liv gjør seg gjeldende i alle kirkesamfunn. Derfor er det befriende at Erling Thu, som har over 60 år som forkynner bak seg, har skrevet en praktisk og oppbyggelig bok om livet i Ånden. Boka gir grundig undervisning fra Guds ord om å leve i Ånden og fungere i nådegavene, mest det å tale profetisk. De personlige erfaringene vil oppmuntre og inspirere deg til å bli brukt av Gud i din hverdag.

Anbefalinger

«Dette er en manual til forberedelse for vekkelse. Vi er mange som tror at Gud igjen er i ferd med å sende sin Ånd på en frisk måte over vårt land. Allerede ser vi tegn på at det skjer. For at vi skal være i stand til å motta fylden av det Gud ønsker å sende, trenger vi å forberedes som et Åndens folk - et folk som har lært å vandre i Ånden og praktisere de åndelige gavene. Derfor kommer denne boken i rett tid.»
- Håvard Sand, forfatter av «Drømmen om Norge»

«Høydepunktet i boka er den delen som tar for seg det å tale profetisk. Her får han fram viktigheten av det profetiske, samtidig som han viser en bibelsk praksis som er frigjørende og bygger opp menigheten. Uansvarlighet og svermeri blir adressert gjennom å vise til sunn bibelsk praksis der alle kan fungere i det profetiske.»
- Terje Dahle, leder av Kristent Nettverk

«Denne boka forankrer den profetiske gaven grundig i Guds Ord og i rammen av menighetsfamilien. En lesverdig bok for alle som ønsker å utvikle en profetisk kultur i sin sammenheng!»
- Morten Edvardsen, pastor/rektor i Tønsberg Frikirke og Bibelskole

Erling Thu er født 1942, på Ganddal, Jæren og er oppvaksen i bede husmiljøet. Han har vore forkynnar sidan 1962. Han leia evangeliseringsarbeidet OUT i Sarons dal, var med å byggja Statfjord A - plattforma i Jåttåvågen, og var hjelpeforstandar i pinsekyrkja Zion, Stavanger før han var med å starta Kristent Fellesskap,

Forlag Ventura

Utgivelsesår 2023