Å tjene på samarbeid

medvirkning, partssamarbeid, bedriftsutvikling

av (redaktør), Armand Bentzen (illustratør) og David Keeping (illustratør).

Gyldendal akademisk 2007 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken presenterer en systematisk og uttestet arbeidsmetodikk for partsbasert samarbeid om bedriftsutvikling. Den belyser hvilken rolle en slik utvikling spiller i det norske arbeids- og næringsliv i dag, og hvilke utfordringer man står ovenfor i fremtiden. Boken retter seg mot ledere og personalfolk, konsulenter med interesse for bedriftsutvikling, samt tillitsvalgte. Med oversikt over forfatterne og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Samarbeid er en av de mest sentrale produksjonsfaktorene i norsk økonomi, og også den mest undervurderte. Denne boken viser mulighetene som ligger i å utnytte de konkrete og praktiske formene for samarbeid som har utviklet seg i Norge de siste hundre årene.Boken presenterer arbeidsmetodikken partsbasert samarbeid om bedriftsutvikling. Å beherske den gir et konkurransefortrinn fordi den gjør det mulig å hente frem mer av de menneskelige ressursene i bedriften. Gjennom ti kapitler fortelles konkrete historier om hvordan ledere, tillitsvalgte og andre samarbeidet for å løfte en bedrift frem. Historiene er fra prosjekter i et vidt spekter av norske bedrifter.Å tjene på samarbeid retter seg mot ledere og personalfolk som har ansvar for kontakt med tillitsvalgte, konsulenter med interesse for bedriftsutvikling og tillitsvalgte som ønsker å gjøre mer enn bare å forhandle om lønn.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788205378438

EAN 9788205378438

Språk Bokmål

Sider 173

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket