Omtale fra forlaget
I norsk hverdagsliv er det å spise middag en selvfølgelighet. Av spisefaktaundersøkelser kommer det frem at over 90 prosent av den norske befolkningen spiser middag så godt som hver dag. Gjennom å synliggjøre de mange sosiale kodene og reglene som omkranser vårt middagsmønster håper forfatteren å kunne bidra til et mer nyansert og tolerant bilde på hvorfor folk spiser som de gjør.
Forlag Tapir akademisk forlag
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788251921251
EAN 9788251921251
Språk Bokmål
Sider 326
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket