Å spise middag

en matsosiologisk analyse

av (forfatter).

Tapir akademisk forlag 2006 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Å spise middag er en selvfølgelighet i norsk hverdagsliv. Av spisefaktaundersøkelser kommer det fram at over 90 prosent av den norske befolkningen spiser middag så godt som hver dag. Forfatteren synliggjør de mange sosiale kodene og reglene som omkranser vårt middagsmønster, og ønsker med dette å gi et mer nyansert bilde av hvorfor folk spiser som de gjør. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

I norsk hverdagsliv er det å spise middag en selvfølgelighet. Av spisefaktaundersøkelser kommer det frem at over 90 prosent av den norske befolkningen spiser middag så godt som hver dag. Gjennom å synliggjøre de mange sosiale kodene og reglene som omkranser vårt middagsmønster håper forfatteren å kunne bidra til et mer nyansert og tolerant bilde på hvorfor folk spiser som de gjør.

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forlag

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788251921251

EAN 9788251921251

Språk Bokmål

Sider 326

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket