Å gripe en drøm

jorden rundt med pressekort og ryggsekk

av (forfatter).

Fritt forl. 2008 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatterne forteller om sin reise verden rundt som rygsekkturister. Turen starter i Canada, og reisen går videre sørover langs USAs øst- og sørkyst til Mexico og Mellom- Amerika, og videre nedover mot Sao Paulo i Brasil. Etter en måned i Australia venter Singapore, deretter Malaysia, Thailand, Kambodsja, Sri Lanka og India.

Omtale fra forlaget

Med barna vel ute av redet, griper det godt voksne paret sin drøm og drar verden rundt som ryggsekkturister. Fly blir i all hovedsak bare benyttet mellom kontinentene, ellers går turen i lokale busser og tog. Med start i Toronto, setter de først kursen mot Canadas nordøstlige områder, for så å vende sørover langs USAs øst- og sørkyst til Mexico og Mellom- Amerika, og videre nedover Sør Amerika til Sao Paulo i Brasil. Etter en måned i Australia venter Singapore, deretter Malaysia, Thailand, Kambodsja, Sri Lanka og India. Verden ligger åpen for den som tør, og det de opplevde er noe ganske annet enn det de forventet. Med pressekort i lomma, åpner mange dører seg for frilansjournalisten og forfatteren Svein R. Lier og hans kone Bodil. Bli med på en tankevekkende og spennende opplevelsestur. En glimrende bok for alle som er glade i å reise.

Bokdetaljer

Forlag Fritt forl.

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788281790407

EAN 9788281790407

Språk Bokmål

Sider 242

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket