Å forstå tallene

økonomi- og regnskapsforståelse for tillitsvalgte

av (forfatter).

Gyldendal arbeidsliv 2010 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir en enkel innføring i hvordan et regnskap er bygd opp, og hvordan de ulike delene av det henger sammen. Boka beskriver også grunnleggende sammenhenger i økonomien, og den gjennomgår nøkkeltall og analyserer regnskapet til en bedrift. Teksten tar utgangspunkt i fagforeningenes og de tillitsvalgtes perspektiv og interesser, men passer for alle som trenger hjelp til å forstå tallene. Har ord- og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Nesten hver dag opplever engasjerte tillitsvalgte et behov for å kunne mer om økonomi og regnskap. Denne boken er skrevet for å gi dem og andre med samme behov den forståelsen de trenger.

Hva er resultatregnskap og balanse? Hva er verdiskapning, og hvordan skjer den?Svært mange har tillitsverv innen arbeidslivet, organisasjoner, borettslag e.l. De må nærmest kontinuerlig forholde seg til rapporter, planer og tiltak som er underbygd med regnskapstall og økonomiske beregninger. Altfor ofte hagler det med begreper, påstander og konklusjoner på et språk som for de fleste er gresk.Å forstå tallene gir en elementær innføring i hvordan et regnskap er bygd opp, og hvordan de ulike delene av det henger sammen. Boka beskriver også relevante, grunnleggende sammenhenger i økonomien. Videre gjennomgår forfatteren de viktigste nøkkeltallene og analyserer grundig regnskapet til en reell bedrift.Teksten tar utgangspunkt i fagforeningenes og de tillitsvalgtes perspektiv og interesser, men passer for alle som trenger hjelp til å forstå tallene.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal arbeidsliv

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788205397897

EAN 9788205397897

Språk Bokmål

Sider 163

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket