Å forhandle

av (forfatter).

Hegnar media 2021 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Vi er alle forhandlere - hele tiden. Vi forhandler på hjemmebane om matpakker og henting av barn på trening, og vi forhandler om forretningsavtaler, lønn og ferieordninger på jobben og om pris ved kjøp av bolig. Nasjonal og internasjonal politikk, ikke minst, er viktige forhandlingsarenaer.

Faglig bakgrunn og profesjonelt miljø har innvirkning på hva enkeltpersoner fokuserer på i forhandlinger. Kjernen for å komme frem til en løsning er å være bevisst på hva begge eller alle parter ønsker å oppnå, partenes alternativer og interesser - og på dette grunnlaget komme til en fremforhandlet løsning. Hvilken forhandlingsstrategi du velger i forhandlingene er avgjørende for resultatet, men også for forholdet partene imellom og effektiviteten i forhandlingene. Forfatteren tar her for seg posisjonsforhandlinger, samarbeidsforhandlinger og konfliktforhandlinger som tre ulike typer forhandlinger.

Boken gir deg svært god innsikt i hvilke strategier du bør bruke for å øke sannsynligheten for at forhandlingsresultatet går din vei. Forfatteren gir deg også tips om hva som er god argumentasjon og viser deg hvordan du bør analysere motparten.

Bokdetaljer

Forlag Hegnar media

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788271463922

EAN 9788271463922

Språk Bokmål

Sider 410

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket