Daniel Stern er spedbarnsforsker, og har vært særlig opptatt av kommunikasjon og relasjoner mellom mennesker. Han har vært en foregangsmann når det gjelder å se barns utvikling på en mer tverrvitenskapelig måte, og har gjennom sine teorier bygd bro over kløften mellom biologi og psykologi, kropp og sjel, arv og miljø. Innholdet i boken har vokst frem gjennom et vekselspill mellom Sterns teorier, forfatternes egne tolkninger av dem og praktiske eksempler fra barnehagens hverdag. Har litteraturliste.
Forlag Pedagogisk forum
Utgivelsesår 1999
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.