Frykt og uro kan hindre barn i å glede seg over ting og gjøre det jevnaldrende gjør. Da er det viktig at de får hjelp til å bekjempe disse problemene. I denne boka finner du verktøy for å hjelpe ditt barn til å gjøre nettopp det. Det er mye informasjon i boka, og hovedbudskapet er enkelt: Angst er svært vanlig hos barn, og selv om det kan utgjøre et alvorlig problem, er det mulig å bekjempe angsten. Når disse barna mottar rett behandling, går det som regel veldig bra med dem. Denne boka: - forteller deg hva som skaper frykt og bekymringer hos barn - lærer deg hvordan du kan hjelpe barnet ditt med å forholde seg til bekymringer, ved hjelp av teknikker fra kognitiv atferdsterapi - lærer deg en trinnvis metode for å bekjempe ditt barns angst og bekymring - tar opp skolevegring og problematferd. Boka er uunnværlig for foreldre, lærere og alle som jobber med barn.
Forlag Tapir akademisk forlag
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788251927611
EAN 9788251927611
Serie En selvhjelpsguide basert på kognitiv atferdsterapi