Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
De 60 oppskriftene i denne boken - knyttet til historier, anekdoter og tradisjoner fra Bergen - vil forhåpentligvis gi deg en rimelig forståelse og en smak av det unike bergenske kjøkken. Det er basert på gamle norske, tysk-hanseatiske og hollandske bake- og matlagingstradisjoner tilpasset lokal smak og daglig bruk gjennom generasjoner. Du vil finne et vell av bakevarer, og naturligvis et rikt utvalg fiskeretter sammen med velsmakende og kanskje uvanlige kjøttretter. For ikke å forglemme et helt kapittel om julens mattradisjoner, fornøyelser og tradisjoner.
Omtale fra forlaget
De 60 oppskriftene i denne boken - knyttet til historier, anekdoter og tradisjoner fra Bergen - vil forhåpentligvis gi deg en rimelig forståelse og en smak av det unike bergenske kjøkken. Det er basert på gamle norske, tysk-hanseatiske og hollandske bake- og matlagingstradisjoner tilpasset lokal smak og daglig bruk gjennom generasjoner. Du vil finne et vell av bakevarer, og naturligvis et rikt utvalg fiskeretter sammen med velsmakende og kanskje uvanlige kjøttretter. For ikke å forglemme et helt kapittel om julens mattradisjoner, fornøyelser og tradisjoner.
Forlag Alma Mater forl.
Utgivelsesår 1991
Format Heftet
ISBN13 9788241900716
EAN 9788241900716
Språk Engelsk
Sider 80
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket