Hun var et tynt, ensomt barn med enorme øyne og med et stort ordforråd i stygge franske ord. Blant den elegante engelske middelklassen på ferie i Dinard i 1926, var 10 år gamle Flora og hun mistrivdes. Ignorert og ikke elsket av sine egne foreldre, blir hun inkludert i de finere sirkler denne sommeren, da overklassen synes synd på henne. For første gang i sitt liv møter Flora hyggelige mennesker og blir forelsket i Cosmo, Hubert og Felix. Det tar 40 år for kjærlighetsaffæren å utvikle seg, og det blir til slutt en løsning.
Forlag Black Swan
Utgivelsesår 1998