This book contains a guide to outdoor life in Norway. It presents possibilities for hiking, fishing, hunting and other outdoor activities, in addition to guides for wildlife, plants and flowers.
Endelig en praktisk håndbok for naturinteresserte turister på reise i Norge. Hvert år besøkes Norge av mer enn fire millioner turister og svært mange av disse kommer for å oppleve vår vakre natur. Denne boken er ment som et reisefølge for disse turistene. Håndboken inneholder kortfattet informasjon om natur, naturhistorie, flora, fauna, friluftsliv, jakt og fiske. De viktigste regler og lovbestemmelser er tatt med, det samme gjelder skikk og bruk i norsk natur. Det gis en oversikt over de vanligste plante- og dyreartene, turtips og lettfattelig faktastoff. Rikt illustrert. Engelsk tekst. Flexibind.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2008