Omtale fra forlaget
En bok med de beste tretti norske kokkenes 3-rettere som de ville servere Ingrid hvis hun kom på besøk. Prøv selv å lage en av de norske mesterkokkenes trerettere, eller lag Jamie Olivers superrett til Ingrid!
Ingrid Espelid Hovig har inspirert norske mesterkokker i tre generasjoner. I denne boken gir de 30 beste norske kokkene tilbake og hedrer henne med 90 retter i forbindelse med hennes 90-årsdag.
Verdensmestere, nesten alle Norgesmestere, gamle venner og nye talenter forteller om sitt forhold til Ingrid og lager sine beste retter inspirert av hele Norges matmor.
At Ingrid fortjener Norges flotteste kokebok er det ingen tvil om!
Kokkene som er med: Eyvind Hellstrøm, Morten Schakenda, Bent Stiansen, Lise Finckenhagen, Tom Victor Gausdal, Arne Brimi, Gunnar Hvarnes, Geir Skeie, Karla Siverts, Jamie Oliver, Gordon Ramsay og 20 andre!.
Arne Hjeltnes har jobbet med og for norsk mat hjemme og ute i mer enn 20 år. Han har laget en rekke matprogrammer og gitt ut 15 bøker..Arne har et lidenskapelig forhold til Ingrid Espelid Hovig og brenner for å føre hennes matglede og formidlingsevne videre.
Marianne Gehrken er matfotograf og har jobbet med mat i både bøker, tidsskrifter og reklame. I 2012 ga hun ut boken Helt på kjøkenet sammen med Arne Hjeltnes.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788205461949
EAN 9788205461949
Omtalt person Ingrid Espelid Hovig
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 432
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket