Verdens mest leste ledelsesbok – endelig tilbake på norsk i ny utgave!Klassikeren 7 VANER SVÆRT EFFEKTIVE MENNESKER DELER har inspirert millioner verden over. Den går rett til kjernen av menneskets viktigste mål: Hvordan leve best mulig ut fra egne forutsetninger. Bokens grunnsetninger har hjulpet generasjoner til en bærekraftig og meningsfull tilværelse.Enten du ønsker å bli mer organisert, skape positive endringer rundt deg eller oppnå større mål, får du her verktøyene til å lykkes – med varig effekt. Med praktiske anekdoter og skarp innsikt viser Stephen R. Covey en trinnvis vei til et liv preget av integritet, ærlighet og verdighet – prinsipper som gir trygghet i møte med endringer, og styrke til å utnytte dem.Deler av bokens enorme appell skyldes viljen til å gå dypere enn vanlige ledelsesbøker. Den leses derfor like gjerne av dem som ønsker utvikling i privatlivet som i arbeidslivet.7 VANER SVÆRT EFFEKTIVE MENNESKER DELER er ganske enkelt en praktisk guide til å ta kontroll over din egen fremtid, steg for steg.
Forlag Bonnier norsk forlag
Utgivelsesår 2025
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.