Omtale fra forlaget
Bli kjent med kulinariske Midt-Norge, Nordens Toscana. Bondens marked viser deg mangfoldet i regionen med denne kokeboka. Boka gir ideer og tips om hvordan du kan bruke smakfulle og kortreiste råvarer fra markedet, med vekt på kvalitet, håndverk og "den gode fortellingen". Fire erfarne kokker fra Trøndelag ble utfordret til å lage mat av de beste råvarene fra hver sin årstid. Oppskriftene finner du i kokeboka. Alle har de et spesielt godt forhold til Bondens marked; Mikael Forselius, Inge Johnsen, Jan Kåre Johansen og Maria Tuff. Forfatteren Anne R. Huitfeldt er selv en Bondens Markeds-produsent.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788252933574
EAN 9788252933574
Språk Bokmål
Sider 180
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket