365 brød og kaker

av (redaktør) og Ingunn Cecilie Jensen (illustratør).

Gyldendal 2011 Heftet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka finner du oppskrifter på alt fra Kvæfjordkake til rundstykker og grovbrød.

Omtale fra forlaget

For Ingrid Espelid Hovig har brød og baking alltid vært et hjertebarn.

Det finnes knapt noe som er så hjemmekoselig som en nybakt kake eller nybakte boller. I denne boken har Ingrid samlet sine gjennomprøvde oppskrifter, både de tradisjonelle norske og de moderne. Det gjør at du lykkes med resultatet når du prøver, bare følg oppskriften nøye og du får et fantastisk resultat uansett. Her finner du den klassiske Kvæfjordkaken, de beste hvetebollene, de grove rundstykkene og verdens sunneste grovbrød.Boken er Ingrids tredje bok i serien 365.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788281881037

EAN 9788281881037

Språk Bokmål

Sider 318

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket