300 sauser

fra hele verden

av (forfatter), Richard Jung (illustratør) og Bjørg Airen Raybo (oversetter).

Cappelen Damm faktum 2012 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai – enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm faktum

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788202387600

EAN 9788202387600

Språk Bokmål

Sider 224

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket