Omtale fra forlaget
Paul Gayler 300 fantastiske sauser fra hele verden Sauser utgjør en fantastisk snarvei til forskjellige matkulturer, kjøkken, dufter og smaker. En god saus kan gjøre hele måltidet. Tenk deg en fyldig, kremet béchamelsaus med ost over spede blomkålbuketter, en søt og aromatisk tomat- og basilikumsaus over nykokt pasta, eller en lett vaniljesaus på et stykke eplepai – enkle, himmelske sammensetninger. Den engelske mesterkokken Paul Gayler viser i denne bibelen av en sauskokebok at det å skape en fantastisk saus er mulig for alle. Boken inneholder også en rekke meget gode oppskrifter på hele retter, der sausene brukes i praksis. "Paul Gayler er brilliant og original". Daily Telegraph
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788202387600
EAN 9788202387600
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket