3 steiner til nøkken

av (forfatter), Kjell-Vidar Åhman Teig (illustratør) og Ida Hermine Åhman Teig (illustratør).

Music Is Everywhere 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

3 steiner til nøkken er en samling historier hvor vi følger Robert Baastad under oppveksten i bygda Øyerstad, i Indre Østfold. Boka er mørk og dyster, men også full av humor, latter, litt lys og noe håp.

ROBERT BAASTADs LIV OG DØD
Robert er en ekte øyerbo og stolt av det. Han er født og oppvokst midt i Øyerstad sentrum, mellom bensinstasjon, huset til mormor og bestefar og butikken. Siden han kom til verden august 79, har han bodd store deler av sitt liv i huset ut mot riksvei 3 sammen med sin ett år yngre lillebror Fredrik, og 3 år eldre storebror Anders. I huset bodde også mamma Marianne, og fatter som fortsatt bare kalles fatter, fram til skilsmissen på begynnelsen av 90-tallet.

Noe under overflaten
Det skjer tilsynelatende ikke så mye i bygda Øyerstad, som ligger inneklemt mellom enorme kornåkre og uendelig granskog, dypt inne i hjertet av Indre Østfold. Stopper du dog et lite øyeblikk og kjenner etter, søker litt blant husene og ute i de mørke skogene, så vil du merke at det er noe mer under overflaten. Noe udefinerbart et sted langt der nede som følger deg med sultne øyne. En slimete ekkel kropp som trakasserer og spyr, en øks som alltid forsvinner og et lik som konserveres i tregtflytende masse, er bare noe av det du vil finne om du begynner å grave. Valget er nå ditt. Du kan fortsette å leve i uvitenhet på overflaten, eller du kan begynne å grave og se hva du finner der nede blant jord, stein og bein.

Bokdetaljer

Forlag Music Is Everywhere

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9789151953502

EAN 9789151953502

Genre Grøssere

Omtalt sted Østfold

Språk Bokmål

Sider 191

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket