I 2014 fylte Carte Blanche 25 år, og jubileet markertes med boken Carte Blanche - 25 år.
Boken viser historien til det anerkjente dansekompaniet, fortalt gjennom et variert utvalg av bilder - fra starten som et privat jazzensemble til et nasjonalt og internasjonalt kjent offentlig kompani for samtidsdans. Det er danserne som har satt preg på kompaniet, og redaksjonen har derfor valgt å fortelle historien med dansen sitt eget språk. Gjennom vakre fotografi, krydret med anekdoter fra livet på og bak scenen, blir leseren kjent med kompaniet sin fortid og utviklingen frem til i dag. Boken inneholder også kommentarer fra teatersjefene, samt forord av kulturminister Thorhild Widvey, ordfører i Bergen kommune Trude Drevland og fylkesordfører i Hordaland Tom-Christer Nilsen. Boken har også en liste over forestillingene og danserne i Carte Blanche i tillegg til en tidslinje som oppsummerer den 25-årige historien til kompaniet.
Forlag Skald
Utgivelsesår 2014