1450 softail pilegrim

slalåm på caminoene

av (forfatter) og Fons Brusselmans (illustratør).

Lava forl. 2011 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka forteller om en pilegrimsreise, ikke til fots, men på ryggen av en Harley Davidson, fra Provence i Frankrike til Santiago de Compostela, og tilbake. Reisen går langs og over ulike pilegrimsruter i Spania, og nettene tilbringes på "Paradores de España", en kjede av historiske bygninger.

Omtale fra forlaget

Denne boken forteller om en litt annerledes pilegrimsreise: ikke til fots, men på ryggen av en Harley Davidson 1450 kubikk Heritage Softail Classic. Ingen vanlig pilegrimstur med andre ord.

Forfatteren har tidligere vandret hele veien fra Le Puy-en-Velay i Frankrike og til Santiago de Compostela, vel 1500 km, og har skrevet bok om det.

Ideen om å utforske andre pilegrimsveier ble til en morsom kjøretur fra Provence i Frankrike til Santiago de Compostela, og tilbake. Reisen går som en slalåmtur langs og over ulike pilegrimsruter i Spania. Nettene tilbringes på «Paradores de España», en unik kjede av historiske bygninger . slott, kloster, festning . som gjennom årene er blitt til «hotell i særklasse».

Det er en reise gjennom historien, både kulturelt, religiøst og på annen måte, men med moderne hjelpemidler. Det er en hyggelig, avslappende og spennende reise, der natur, mat, vin og historie blir blandet sammen til en smakfull opplevelse.

Håper reisen frister til oppfølging, enten med motorsykkel, bil, sykkel eller på annen måte!


Om forfatteren:

Jóna Hafdis Einarsson er cand.polit. Hun har lang erfaring fra arbeid innenfor undervisning, administrasjon og forskning. Hun har tidligere utgitt flere publikasjoner, og arbeider for tiden som frilansskribent og konsulent.

Bokdetaljer

Forlag Lava forl.

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788299882705

EAN 9788299882705

Omtalt sted Frankrike Spania

Språk Bokmål

Sider 134

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket