Ein sjømann har gått i land; kokk og gitarist Harald Nordnes. Antonio kjem for å besøke den gamle kollegaen. Det viser seg at dei einaste spora etter sjømannen og jenta han bur saman med, er to alt for store blodpølar. Antonio får eit manuskript, sjølbiografien til Harald Nordnes. Kva for dystre ting gjekk for seg på ein nordnorsk vise- og rockfestival tidleg på 1980-talet? Kva hendte i trønderske kystbygder eit par tiår tidligare? Eller ei juninatt i Hammerfest i 1939? Korleis forklarer dette at to menneske er forsvunne?
Utgivelsesår 1989
ISBN13 9788203161117
EAN 9788203161117
Tildelt litteraturpris Rivertonprisen 1989
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.