121 tjuvtriks på kjøkkenet

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Kagge 2007 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på både enkle og vanskelige retter for enhver anledning. I tillegg til oppskriftene gir forfatteren gode råd som skal gjøre lettere å tilberede mat, f.eks. beskriver han den beste måten å skrelle å kutte en løk på, forteller hvordan man kan få sausen til å bli tykkere og hvordan man gjør når man skal skille eggeplommen fra eggehviten.

Omtale fra forlaget

Hvordan koker man det perfekte egget? Hvordan skreller man egentlig en ananas? Hvordan fileterer man en rødspette? Hvordan lager man den perfekte sausen? Og hvorfor skal man ikke oppbevare tomater i kjøleskapet? Disse og andre utfordringer på kjøkkenet får du svar på i denne boka. Her er 3 måter å steke den perfekte biffen på, 8 aspargesretter på 20 minutter, her er oppskrifter på hvordan du lager en god resteomelett, råd og tips til hvordan du får barn til å like fisk, og det å lage majones og pesto er faktisk veldig enkelt og resultatet blir mye bedre enn det du får i butikken. Her får du også vite hvordan du skal imponere kjæresten, hva du gjør når du får svigermor på besøk og hvordan du kan lage gode middager til fire for under 100 kroner. Med 121 tjuvtriks på kjøkkenet kan du altså selv bli en mesterkokk på ditt eget kjøkken.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788248907268

EAN 9788248907268

Språk Bokmål

Sider 142

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket