Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på både enkle og vanskelige retter for enhver anledning. I tillegg til oppskriftene gir forfatteren gode råd som skal gjøre lettere å tilberede mat, f.eks. beskriver han den beste måten å skrelle å kutte en løk på, forteller hvordan man kan få sausen til å bli tykkere og hvordan man gjør når man skal skille eggeplommen fra eggehviten.
Omtale fra forlaget
Hvordan koker man det perfekte egget? Hvordan skreller man egentlig en ananas? Hvordan fileterer man en rødspette? Hvordan lager man den perfekte sausen? Og hvorfor skal man ikke oppbevare tomater i kjøleskapet? Disse og andre utfordringer på kjøkkenet får du svar på i denne boka. Her er 3 måter å steke den perfekte biffen på, 8 aspargesretter på 20 minutter, her er oppskrifter på hvordan du lager en god resteomelett, råd og tips til hvordan du får barn til å like fisk, og det å lage majones og pesto er faktisk veldig enkelt og resultatet blir mye bedre enn det du får i butikken. Her får du også vite hvordan du skal imponere kjæresten, hva du gjør når du får svigermor på besøk og hvordan du kan lage gode middager til fire for under 100 kroner. Med 121 tjuvtriks på kjøkkenet kan du altså selv bli en mesterkokk på ditt eget kjøkken.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788248907268
EAN 9788248907268
Språk Bokmål
Sider 142
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket