1200 meters fall rett i d√∏den

hvordan jeg overlevde drapsfors√∏ket fra min sjarmerende mann

av (forfatter) og Yngvild St√∏en Grotmol (oppleser).

Lind & Co 2025 Lydfil

Ingen bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

På første påskedag i 2015 foretok den erfarne fallskjermhopperen Victoria Cilliers et fallskjermhopp – en gave fra ektemannen, den britiske sersjanten Emile Cilliers. Men midt under hoppet sviktet fallskjermen, og hun stupte 1 200 meter ned mot bakken. Mirakuløst nok overlevde hun, til tross for livstruende skader. Kort tid etter banket politiet på døren hennes – noen hadde tuklet med fallskjermen, og mistanken falt på ektemannen.

"1200 meters fall rett i døden" er Victorias fortelling om hvordan hun forelsket seg i Emile, og hvordan den sjarmerende mannen hun trodde hun kjente, gradvis avslørte en mørkere side. Han brøt ned selvfølelsen hennes til det var umulig for henne å skille sannhet fra løgn. Kunne hun virkelig tro at mannen hennes – far til deres to små barn – forsøkte å drepe henne? Mens hun tvinges til å overvære rettssaken hans, den nådeløse mediegranskingen og stadig flere sjokkerende avsløringer, sliter hun med å forsone seg med fortiden.
Selv dommen i saken kan ikke frigjøre henne, fordi Emile nekter å gi slipp på Victoria …
Dette er en slående og ærlig fortelling om en kvinne som gikk gjennom et helvete, og likevel fant styrken til å skape et nytt liv for seg selv og barna sine.

Forlag Lind & Co

Utgivelsesår 2025

0 bokelsker følger dette verket.