1000 classic recipes for every cook

Parragon 2003 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Each comprehensive section deals with a different main ingredient, helping you to get the most from the food you buy every day. Useful hints and tips guide you through how to finish each dish and a basic recipe section provides all-important bases for many recipes. Each recipe introduces indigenous ingredients and easy-to-master techniques. With index.

Omtale fra forlaget

Each comprehensive section deals with a different main ingredient, helping you to get the most from the food you buy every day. Useful hints and tips guide you through how to finish each dish and a basic recipe section provides all-important bases for many recipes. Each recipe introduces indigenous ingredients and easy-to-master techniques. With index.

Bokdetaljer

Forlag Parragon

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9781405416504

EAN 9781405416504

Språk Engelsk

Sider 1024

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket