Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Inneholder oppskrifter på salatdressinger til grønne salater og salater med kjøtt, fjørfe, pasta og frukt, samt serveringstips og råd. Bokas første kapittel tar for seg oljer, eddiker og krydder som brukes i salater. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Inneholder oppskrifter på salatdressinger til grønne salater og salater med kjøtt, fjørfe, pasta og frukt, samt serveringstips og råd. Bokas første kapittel tar for seg oljer, eddiker og krydder som brukes i salater. Med stikkordregister.
Forlag Aventura
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788258811050
EAN 9788258811050
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket