Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Allergi er i dag nærmest å regne for en folkesykdom. I "100 retter for Allergikere" har vi derfor utelatt de vanligste allergifremkallende matvarene. Dermed kan allergikere som ikke er sikre på hva de tåler, prøve seg fram ved gradvis å tilsette matvarer som kan gi allergiske reaksjoner, i oppskriftene i denne kokeboken. I tillegg inneholder boken et kapittel med gode råd om hvordan en allergiker og den øvrige familie bør planlegge husholdningen.
Omtale fra forlaget
Allergi er i dag nærmest å regne for en folkesykdom. I "100 retter for Allergikere" har vi derfor utelatt de vanligste allergifremkallende matvarene. Dermed kan allergikere som ikke er sikre på hva de tåler, prøve seg fram ved gradvis å tilsette matvarer som kan gi allergiske reaksjoner, i oppskriftene i denne kokeboken. I tillegg inneholder boken et kapittel med gode råd om hvordan en allergiker og den øvrige familie bør planlegge husholdningen.
Forlag Fredhøi
Utgivelsesår 1989
Format Innbundet
ISBN13 9788204020314
EAN 9788204020314
Serie 100-serien
Språk Bokmål
Sider 61
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket