Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Meksikansk mat er , i likhet med Mexico selv, full av farge og varme. Det meksikanske kjøkken er spennende og lekkert, og det er et av de eldste og mest varierte i verden. Disse oppskriftene omfatter velkjente favoritter som tortilla, tacos og guacamole i tillegg til hovedretter av fisk og kjøtt, supper og forretter, desserter og drikker.
Omtale fra forlaget
Meksikansk mat er , i likhet med Mexico selv, full av farge og varme. Det meksikanske kjøkken er spennende og lekkert, og det er et av de eldste og mest varierte i verden. Disse oppskriftene omfatter velkjente favoritter som tortilla, tacos og guacamole i tillegg til hovedretter av fisk og kjøtt, supper og forretter, desserter og drikker.
Forlag Fredhøi
Utgivelsesår 1989
Format Innbundet
ISBN13 9788204022912
EAN 9788204022912
Serie 100-serien
Språk Bokmål
Sider 63
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket