Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Grønnsaker er like velsmakende og anvendelige som de er rimelige og lettlagde. Oppskriftene i denne boken setter grønnsaker i rampelys som hovedingrediens i supper, forretter, hovedretter og til og med grønnsakbrød. Her finner du spennende forslag til nye måter å tilberede velkjente grønnsaker på, uimotståelige oppskrifter og forslag til mer ukjente grønnsaker. I det hele tatt velsmakende, sunn mat til enhver anledning.
Omtale fra forlaget
Grønnsaker er like velsmakende og anvendelige som de er rimelige og lettlagde. Oppskriftene i denne boken setter grønnsaker i rampelys som hovedingrediens i supper, forretter, hovedretter og til og med grønnsakbrød. Her finner du spennende forslag til nye måter å tilberede velkjente grønnsaker på, uimotståelige oppskrifter og forslag til mer ukjente grønnsaker. I det hele tatt velsmakende, sunn mat til enhver anledning.
Forlag Fredhøi
Utgivelsesår 1987
Format Innbundet
ISBN13 9788204017314
EAN 9788204017314
Serie 100-serien
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket