Etter å ha studert ulike slankekurer, la forfatteren om kosten etter GI-metoden og raste ned i vekt. Boka bygger på vitenskapelige funn fra forskere, intervjuer med leger og dietteksperter, og forfatterens egne erfaringer. Har litteraturliste og oppskriftsregister.
Kvitt deg med kiloene uten å få dem tilbake! Dette er en av tidenes største slankeboksuksesser i Sverige. Ola Lauritzson forteller sin personlige og inspirerende historie om hvordan han klarte å kvitte seg med sine ekstra kilo, og hvordan han unngikk å få dem tilbake. Som så mange andre slankere var han stadig på jakt etter nye metoder for å kutte kalorier og fett. Han studerte grundig de ulike slankekurene på markedet, hva som fungerte og ikke fungerte, la om kosten etter GI-metoden - og raste ned i vekt. 10 kilo - 10 uker bygger på vitenskapelige funn fra en rekke forskere, intervjuer med leger og dietteksperter, og Olas egne erfaringer. Hans klare råd til den som vil gå ned i vekt er: unngå sukker og raske karbohydrater - øk andelen protein i maten - spis ofte og regelmessig - øk forbrenningen med trening. Gjør som Ola, følg hans råd og menyforslag og nå din idealvekt, du også!
Forlag Tango
Utgivelsesår 2011