1-2-3-metoden

tell til tre og spis sunt

av (forfatter) og Ingunn Cecilie Jensen (illustratør).

Gyldendal 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en grunnleggende innføring i kosthold og ernæring. Den tar opp praktiske spørsmål og gir tips til hvordan du kan unngå de vanligste kostholds- og slanketabbene. Har litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Lurer du på hva som egentlig er sunt å spise? Denne boka gir deg de grunnleggende kostholdsreglene som gjelder, selv når ekspertene krangler. 1-2-3 står for de tre grunnpilarene i kostholdet .; fullkorn og andre karbohydratrike matvarer, proteinrike matvarer, samt grønnsaker og frukt. Boka forteller hvilke matvarer det er lurt å velge fra disse tre gruppene, og i tillegg hvilke typer fett som vil gi deg en god fettsyrebalanse.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788205379091

EAN 9788205379091

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket