Sammen om livet

ha det meningsfylt i det meningsløse

av (forfatter), Arvid Nesse (forfatter), Gunnar Roalkvam (forfatter), Jan Vincents Johannessen (forfatter), Per Arne Dahl (forfatter), Tove Houck (forfatter), Phil Bosmans (forfatter), Emil Skartveit (forfatter), Svein Tang Wa (forfatter), Signe Christine Urdal (illustratør) og Gunn Lisbet Gaarden (illustratør).

Kulturhuset forl. 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Bjørg Frøysaas eksemplar av Sammen om livet - ha det meningsfylt i det meningsløse

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Kr.dom og Religion

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder epistler som tidligere er utgitt i Stavanger Aftenblad. Gjennom disse deler et ektepar sine erfaringer og opplevelser omkring det å leve med kreft, og om hvordan dette har påvirket familie og omgivelser. Boken kan være til hjelp for dem som er rammet av kreft i familien eller kjenner noen som er blitt syke. Kjente forfattere, artister og kunstnere har gitt sine bidrag til boken i form av dikt, sitater, foto og malerier. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Den siste tiden før Berit Østrem Nesse døde, beriket hun og ektemannen Arvid oss med epistlene "Sammen for livet" i Stavanger Aftenblad. Her delte ekteparet åpent sine erfaringer og opplevelser om det å leve med kreft; - om hvordan dette påvirket familie og omgivelser. Boken vil berike og gi refleksjoner. Den kan forhåpentligvis også være til hjelp for dem som er rammet av kreft i familien eller kjenner noen som er blitt syke. For selv om familien har hatt kreftsykdom som sin opplevelse, er vi overbevist om at opplevelsene og tiden familien har hatt, også er gjenkjennbar for mennesker som opplever andre typer kriser i livet. Åpen og oppriktig kommunikasjon og måten vi snakker med hverandre på, går som en rød tråd gjennom boken - som ellers i livet. Kjente forfattere, artister og kunstnere har generøst gitt sine bidrag til boken i form av dikt, sitater, foto og malerier.

Bokdetaljer

Forlag Kulturhuset forl.

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788292579114

EAN 9788292579114

Genre Personlige beretninger

Omtalt person Berit Nesse Arvid Nesse

Språk Bokmål

Sider 168

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket