Blodspakten

av (forfatter) og Kjersti Velsand (oversetter).

Cappelen Damm 2024 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

AnneWangs eksemplar av Blodspakten

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Barnebøker

Lesedato

2024

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Aldri før har Mika vært borte fra Stockholm, byen der hun er født. Eventyret er som en liten flamme i brystet og varmer til tross for både vær og vind. På leting etter opphavet sitt havner Mika på et forfallent slektsgods der det går merkelige rykter. Det sies at et navnløst gjenferd stryker rundt om nettene, og det er forbudt å forlate huset etter solnedgang. Da gamle hemmeligheter trekkes frem i lyset, stilles Mika overfor valg som kan endre livet for bestandig. Hva er hun egentlig innstilt på å ofre for en mor hun aldri har møtt? Fjerde del i Stockholm-serien, en spennende, velskrevet og prisbelønt serie om barn på samfunnets bunn.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2024

Format Innbundet

ISBN13 9788202797461

EAN 9788202797461

Serie Stockholm (4)

Genre Historisk litteratur Spenning

Omtalt tid 1800-tallet

Språk Bokmål

Sider 229

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er den fjerde boka om Mika og politimannen Valdemar. Full fart fra første side! Mika og Valdemar er på vei til slektsgodset Rosengåva for å finne Mikas mor. Mika er oppvokst på barnehjem og har aldri kjent sine foreldre. Men når de ankommer godset tror de som bor og jobber der at de er politifolk fra Uppsala som kommer for å hente Annie Månevind, Mikas mor... Annie sitter fanget i kjelleren, mistenkt for å drive med ånder og overnaturlige ting og på godset er det også et spøkelse som løper omkring om natten og lager uhyggelige lyder.

Spennende og skummelt og godt skrevet, synes jeg. Litt usikker på hvilken aldersgruppe den passer for da jeg er usikker på hvor mye barn på mellomtrinnet vil identifisere seg med handlingen som er satt til 1800-tallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket