Rakkan

Volum 4

av (forfatter), Mark Egan (forfatter), June Evelyn Svensli (forfatter), Joiski (forfatter), Dænney (forfatter), Tenpi (forfatter), Hiwar Nheli (illustratør), Mark Egan (illustratør), June Evelyn Svensli (illustratør), Joiski (illustratør), Dænney (illustratør) og Tenpi (illustratør).

Outland 2022 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Anne-Stine Ruud Husevågs eksemplar av Rakkan - Volum 4

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

2022

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Antologiserien Rakkan er tilbake! Les fortsettelsen av fem av serien fra Rakkan vol. 1, 2 og 3, og begynnelsen på en ny fortelling.

Etter et tilsynelatende vanlig fall med sparkesykkelen blir Celeste kjent med ridderen Xavier, og innser at hun plutselig befinner seg i en helt annen verden! Hvordan er det mulig, og kan hun stole på at Xavier virkelig kan hjelpe henne? Torben og Naomi stifter bekjentskap med den fargerike, nye læreren Eir, men Naomis drøm om å bli en robotpilot får en skuffende start.

Letty blir konfrontert av to ukjente som ser ut til å vite mer om hvem Letty er enn det hun selv kan huske. Hvem er de og kan det stemme at Letty kanskje ikke er så uskyldig som hun virker? I en annen magisk verden begynner et nytt eventyr. En skoletur på historisk museum tar plutselig en uventet vending og kaster den unge jenta Ella ut på et magisk oppdrag!

Samtidig fortsetter samtalene med Lue-Lars på holdeplassen for buss 4E, viser det seg at Lue-Lars er den som står bak de mystiske sjokoladene. I Shanborg er det klart for nye forviklinger og absurde situasjoner. Ronja har en plan for hvordan Robert, Silmon og Tassden kan stjele tilbake Mantikorens tryllestav fra prinsesse Atarashii og prins Sipan. Det kreves både list, et vågalt tyveri og en god porsjon scenekunst.

Bokdetaljer

Forlag Outland

Utgivelsesår 2022

Format Heftet

ISBN13 9788284010755

EAN 9788284010755

Serie Rakkan (4)

Genre Manga

Språk Bokmål

Sider 140

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket