A Moment in Time

av (forfatter).

Companion Book Club Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

annelinguas eksemplar av A Moment in Time

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Skjønnlitt., U.K.

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Forlag Companion Book Club

Format Hardcover

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er en liten roman om ungdom, krig og kjærlighet fra det første krigsåret på den engelske landsbygda. Handlingen begynner med at to menn i uniform ankommer en eldre herregård for å fortelle beboerne at luftvåpenet ser seg nødt til å rekvirerere hovedhuset til sine offiserer. Nittenårige Elizabeth, hennes mormor og onkel flytter til et mindre hus tilhørende godset, mens Elizabeths mor flytter til sin søster i Malvern og dermed også ut i periferien av historien. Elizabeth er bokens fortellerstemme, og det er hennes minner fra en svunnen tid vi får del i. Gjennom hennes øyne ser vi de unge pilotene som får barndomshjemmet hennes som base. Vi opplever fester og forelskelser, men også tyske bomber og tap av engelske piloter. H.E. Bates var en svært produktiv forfatter; jeg har ikke lest noe av ham før, men husker meget godt tv-serien "Darling Buds of May" som bygget på noen av hans bøker. I Norge fikk serien navnet Livet med Larkin, og noen husker kanskje at Catherine Zeta-Jones fikk et gjennombrudd som eldstedatteren i Larkin-familien?

Denne boken av Bates har gitt mersmak - finner jeg flere av ham, slår jeg til. A Moment in Time ligger vel på grensen mellom terningkast fire og fem, men jeg velger å lande på en femmer - boken var underholdende og godt skrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket