Vikingsmykker du kan lage selv

av (forfatter).

Damm 2000 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

annelinguas eksemplar av Vikingsmykker du kan lage selv

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Håndarbeid, div.

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Lær deg å lage smykker slik som vikingene gjorde. Teknikkene innholder ikke lodding og et vanlig kjøkkenbord gjør nytten som arbeidsplass. Hver modell har et symbol som viser vanskelighetsgraden og det finnes også helt enkle modeller som barn kan lage. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

VIKINGSMYKKER du kan lage selv
Du behøver ikke være sterk som en viking for å lage smykkene dine selv, og det er heller ikke nødvendig med forkunnskaper. Alt du trenger for å komme i gang er litt verktøy som ikke koster all verden og tråd av sølv, kobber eller messing. Teknikkene i boken inneholder ikke lodding, og et vanlig kjøkkenbord gjør derfor nytten som arbeidsplass.Metalltråd kan strikkes eller flettes til kjeder. Deretter dras kjedene gjennom et trekkjern for å fjerne små ujevnheter som kan oppstå under arbeidet. Samtidig blir kjedet tettere. Vikingene brukte samme teknikk i sine arbeider.Eller du kan lage kjeder av ringer som bygger på samme prinsipp som de gamle ringbrynjene. Ringene setter du sammen med to tenger, og måten du kombinerer ringene på avgjør hvilket mønster du får. Her er det mange muligheter.Hver modell i boken har et symbol som viser vanskelighetsgraden, og i boken finnes også helt enkle modeller som selv barn kan lage.Etter at du har lært deg teknikkene, kan du eksperimentere og lage dine helt personlige smykker.Boken er rikt illustrert med fargebilder og trinn-for-trinn-tegninger som gjør det lettere å forstå de forskjellige teknikkene.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788251205603

EAN 9788251205603

Serie Damm hobby

Omtalt tid Vikingtiden

Språk Bokmål

Sider 60

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket